Augusztus 20. programok, események > Augusztus 20 - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Augusztus 20. programok, események > 11 weboldal. Kategória leírása: Augusztus 20.-i programok, események. Programajánlatok, rendezvények az augusztus 20.-i ünnepségre.

augusztus20.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Magyarországi programok, rendezvények
http://www.iranymagyarorszag.hu/keres/magyarorszag/program/2009/08/20-p1/

Aktuális programok, rendezvények, fesztiválok Magyarországon Az Irány Magyarország! oldalán számos rendezvény közül válogathatsz, naptár alapján, vagy érdeklődési kör szerint.

Magyarországi programok, rendezvények
Koronaőrség - Programok
http://www.koronaorseg.hu/programok.html

A Magyar Koronaőrök Egyesülete, hagyományőrző és ápoló foglalkozások tartása mellett különböző nyilvános rendezvényeken is tiszteleg, melyet előre megnézhetünk programnaptárjukban. A Szent Jobb körmenet, emlékmű avatás, valamennyi esemény, ahol a Szent Korona vagy annak másolata megjelenik.

Koronaőrség - Programok
Debreceni Virágkarnevál
http://www.debreceniviragkarneval.hu/

Debrecen legnagyobb rendezvénye, a minden évben megrendezésre kerülő Virágkarnevál, mely rengeteg látogatót, turistát vonz a városba. Az augusztus 20-a köré szerveződő, egy hetes fesztivál, idén is változatos szórakozást ígér. A virágokkal feldíszített autók, járművek mellett tűzijáték, színvonalas előadások, koncertek, kiállítások, gyermekprogramok várják az érdeklődőket.

Debreceni Virágkarnevál
ÚtiSúgó.hu - programajánlatok
http://www.utisugo.hu/augusztus-20

Program- és szállásajánlatok belföldön a nemzeti ünnepre. Koncertek, gasztronómiai, kulturális fesztiválok, várjátékok, kézműves vásárok, megemlékezések, tűzijátékok augusztus 20-án.

ÚtiSúgó.hu - programajánlatok
Wellness akciók augusztus 20-ra
http://www.wellnessnapok.hu/packetcat-augusztus-20-wellness.html

Akciós belföldi wellness ajánlatok, csomagok profi keresővel, ha inkább pihenésre vágysz augusztus 20-án. Akciós szállások, kedvezményekkel, családi programkínálatokkal.

Wellness akciók augusztus 20-ra
Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron
http://koronazas.hu/index.php/16-szertartasjatek/219-koronazasi-szertartasja ...

Ön is részese lehet Szent László koronázásának! Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron, augusztus 16-19. Parádés szereposztásban, közel kétszáz résztvevővel, a magyar királyok koronázásának eredeti helyszínén: a Nagyboldogasszony-bazilika romjai fölé épült óriás színpadon

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron
varosom.hu - Programok Magyarországon
http://varosom.hu/programok/2014-08-20/

Találd meg a hozzád illő programot augusztus 20-ra! Aktuális fesztiválok, rendezvények és programok országosan, dátum szerint és városonként. Szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek augusztusban és augusztus 20-án, nemzeti ünnepnapunkon.

varosom.hu - Programok Magyarországon
Augusztus 20. - Programok Budapesten
http://augusztus20.kormany.hu/

A kormany.hu augusztus 20., nemzeti ünnepünk hivatalos oldala, melyen részletesen tájékozódhat a budapesti rendezvényről, ünnepi megemlékezésről, programokról és az estét záró tűzijátékról.

Augusztus 20. - Programok Budapesten
programturizmus.hu - Eseménynaptár
http://www.programturizmus.hu/calendar-2014-8-20.html

Turisztikai, szabadidős és ünnepi programok várják augusztus 20-án is! Programajánlatok, fesztiválok az ország több pontján. Nézzen szét augusztusi eseménynaptárunkban!

programturizmus.hu - Eseménynaptár
Európai kenyérünnep - Orosháza - Gyopárosfürdő
http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/programok/xi-europai-kenyerunnep-2014-augus ...

Minden év augusztus 20-án rendezik meg, a nagy népszerűségnek örvendő Európai kenyérünnep rendezvényt az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő területén. Számtalan program várja az érdeklődőket, gyönyörű környezetben, ahol kicsik is nagyok is találnak színes programokat. Fürdőzés, koncertek, bemutatók, végül a napot egy különleges látványos tűzijáték koronázza meg a Gyopárosi-tó felett.

Európai kenyérünnep - Orosháza - Gyopárosfürdő
Mesterségek Ünnepe a Budai Várban
http://mestersegekunnepe.hu/

A Mesterségek Ünnepén, ismét beköltöznek a népművészet mesterei a Budai Várba, hogy elbűvöljék az érdeklődőket. 2014-ben augusztus 16-tól, egészen az augusztus 20-i tűzijátékig tartanak a programok. A hagyományokhoz híven kiállítás, szakmai előadások, filmvetítések is színesítik a programot, de természetesen a fesztivál két színpadán is kitűnő táncegyüttesek és zenekarok, előadók lépnek fel, hogy szórakoztassák a családokat, látogatókat.

Mesterségek Ünnepe a Budai Várban
Hirdetések
Oldal leírása
augusztus20.wyw.hu: Mit ünneplünk augusztus 20-án? Államalapító Szent István ünnepe, nemzeti ünnep, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe. Nemzeti ünnepünkkel kapcsolatos információk, ünnepi programok és rendezvények.
Gyűjteményünkben 95 válogatott augusztus 20 témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 95 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4618