Augusztus 20 hírek, időjárás előrejelzés augusztus 20 > Augusztus 20 - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Augusztus 20 hírek, időjárás előrejelzés augusztus 20 > 7 weboldal. Kategória leírása: Augusztus 20-i hírek, cikkek, érdekességek. Felhívások, figyelmeztetések, forgalmi és közlekedési változások, valamint időjárás előrejelzés augusztus 20-ra.

augusztus20.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Állami kitüntetések augusztus 20
http://augusztus20.kormany.hu/allami-kituntetesek-unnepelyes-atadasa

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a méltó alkalom minden évben, hogy átadják Magyarország legrangosabb állami kitüntetéseit: a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét, Középkeresztjét Csillaggal és Középkeresztjét, valamint Tisztikeresztjét, Lovagkeresztjét, Magyar Köztársasági Arany és Ezüst, valamint Bronz Érdemkeresztjét a közélet, a tudomány és a művészet kiemelkedő személyiségeinek, kimagasló színvonalú munkájuk elismeréseként.

Állami kitüntetések augusztus 20
Senki sem vállalja a katasztrófa felelősségét
http://index.hu/belfold/vhr2479/

A szervező Nexus Reklámügynökségre mutogatnak a hatóságok az augusztus 20-i, három halálos áldozattal és 287 sebesülttel tragikusra fordult tűzijáték miatt. Ugyan a pirotechnikusok szerint a katasztrófavédelem és a rendőrség is leállíttathatta volna a tűzijátékot, a katasztrófavédelem nem tudott a viharról, a rendőrök meg csupán biztosítási feladatokat láttak el, állításuk szerint az eseményt nem állíttathatták le. A viharról amúgy csak ők értesültek, pár perccel az orkán kitörése előtt.

Senki sem vállalja a katasztrófa felelősségét
Félnek az időjárástól
http://hvg.hu/itthon/20080818_augusztus_20.aspx

A 2006-os, augusztus 20-i tűzijáték tragikus végkimenetelű vihara után, dupla biztosítást írt elő az állami ünnep biztonságáért felelős operatív csoport, hogy ne ismétlődhessen meg újra ilyen tragédia. Ezerhétszáz rendőr, hétszáz biztonsági őr, ötven mentőautó, száz tűzoltó és 15 tűzoltóautó vigyázza majd ránk. A csoport vezetője óránként kap friss előrejelzést a meteorológiai állomástól.

Félnek az időjárástól
Óvjuk kutyáinkat augusztus 20-án
http://www.ebrendeszet.hu/cikk/augusztus-20--elszokhetnek-kedvenceink-a-tuzi ...

Elkóborolhatnak és agresszívvá válhatnak házi kedvenceink az augusztus 20-i tűzijátékok fény- és hanghatásai miatt. A kutyák stresszes állapotba kerülhetnek a hangos petárdáktól is. Ezek hanghatásai még a jó idegrendszerű kutyákat is megviselhetik. Jobb ha az állattartó nem is viszi ki a tűzijátékok helyszíneire.

Óvjuk kutyáinkat augusztus 20-án
Pusztító augusztus 20-i vihar 2006-ban
http://budapestcity.org/02-tortenet/2006-vihar/index-hu.htm

A pusztító erejű vihar váratlanul csapott le 2006. augusztus 20-án, éppen akkor, amikor megkezdődött az ünnepi tűzijáték. A meteorológiai szolgálat ugyan jelezte, de senki sem sejthette előre, hogy az ilyen intenzitással fog beköszönni, a másfél-kétmilliós államalapításra megemlékezők szerencsétlenségére. Az emberek menekülni kényszerültek, pánik és káosz uralkodott az utcákon. A vihar sajnos emberéleteket is követelt.

Pusztító augusztus 20-i vihar 2006-ban
Budapesti közlekedési hírek
http://www.bkk.hu/

Tájékozódjunk a közlekedési lehetőségekről, mielőtt elindulnánk az ünnepi rendezvényre, tűzijátékra. Közúti, közösségi, tömegközlekedési hírek Budapesten. Friss információk, aktualitások, menetrendek, forgalmi változások, útlezárások.

Budapesti közlekedési hírek
Időjárás előrejelzés: augusztus 20.
http://www.idokep.hu/hirkeres/augusztus%2020

Időjárás előrejelzés augusztus 20-án. Meteorológiai tájékoztatás: várható időjárás Budapesten és országosan.

Időjárás előrejelzés: augusztus 20.
Hirdetések
Oldal leírása
augusztus20.wyw.hu: Mit ünneplünk augusztus 20-án? Államalapító Szent István ünnepe, nemzeti ünnep, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe. Nemzeti ünnepünkkel kapcsolatos információk, ünnepi programok és rendezvények.
Gyűjteményünkben 95 válogatott augusztus 20 témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 95 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4618