Augusztus 20 tűzijáték, tűzijáték augusztus 20-án > Augusztus 20 - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Augusztus 20 tűzijáték, tűzijáték augusztus 20-án > 7 weboldal. Kategória leírása: Augusztus 20. Tűzijáték Budapesten és országszerte. Ünnepi tűzijáték a fővárosban, a Duna-parton.

augusztus20.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A tűzijátéknézők 12 pontja
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-142714

A Miniszterelnöki Hivatal elkészítette a tűzijátéknézők 12 pontját, melyben összefoglalja a fontos biztonsági tudnivalókat, hogy ne történjen ismét olyan katasztrófa, mint 2006-ban, amikor a tűzijáték közben kitört viharban öt ember meghalt és több százan megsérültek. Mindenki nagyobb biztonságban érezheti magát, ha pontosan tudja, mi mindenre érdemes figyelnie, továbbá hogy mit kell és mit nem szabad tennie a tűzijáték önfeledt bámulása közben.

A tűzijátéknézők 12 pontja
Tűzijáték fotózása
http://blog.haszprus.hu/bejegyzes/2092/tuzijatek-2005/

Hogy fotózzunk tűzijátékot? A körülmények és a villanó fények miatt meglehetősen nagy kihívás. Milyen kellékek, eszközök kellenek egy jó fénykép készítéséhez? Az oldalon hasznos tippeket találsz.

Tűzijáték fotózása
Tűzijáték a Tisza fölött – galéria
http://szegedma.hu/hir/2008/08/tuzijatek-a-tisza-folott-%E2%80%93-galeria/

Rengetegen látogattak ki a Huszár Mátyás rakpartra 2008 augusztus 20-án az érdeklődő szegediek, akik a kilenc órától gyönyörködhettek a tűzijáték pompájában. Nézze meg fotógalériánkat.

Tűzijáték a Tisza fölött – galéria
Augusztus 20. tűzijáték Budapest
http://augusztus20.kormany.hu/unnepi-tuzijatek

Az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték programja Budapesten. A tűzijátékot a Duna-part Petőfi híd és Margit híd közé eső szakaszán rendezik meg, hagyományosan 21 órai kezdéssel. Biztonsági és közlekedési információk az állami ünneppel és rendezvényekkel kapcsolatban.

Augusztus 20. tűzijáték Budapest
A 2013-as tűzijáték Budapesten
http://www.youtube.com/watch?v=m7s8rB9Gx4w

A 2013. augusztus 20-i budapesti tűzijáték teljes videója, melyet az m1 közvetített élőben, hogy azok is gyönyörködhessenek benne akik otthon ünnepeltek.

A 2013-as tűzijáték Budapesten
Miért színes a tűzijáték?
http://miert.webclub.hu/miert-szines-a-tuzijatek

Minden embert elkápráztat a tűzijátékok szépsége, a színek pompája, de vajon mitől világítanak, mitől színesek? Az oldalon megtalálod a tudományos választ.

Miért színes a tűzijáték?
A tragikus 2006-os augusztus 20-i vihar
http://www.youtube.com/watch?v=BYlR9-EBNaw

A tragikus, 2006-os augusztus 20-i vihar áldozatainak emlékére készült videó. Az intenzív vihar pont a tűzijáték elején csapott le, és az anyagi károkon kívül emberéleteket is követelve. Százezrek tartózkodtak a Duna-parton, hogy élvezzék a csodás fényjátékot, de a természet közbeszólt...A vihar hatalmas esővel és széllökésekkel csapott le. Az emberek menekülése közben több százan megsérültek, öten pedig életüket vesztették. A videó emléket állít az áldozatoknak, valamint emlékeztet, hogy ehhez hasonló természeti csapások bárhol és bármikor megismétlődhetnek.

A tragikus 2006-os augusztus 20-i vihar
Hirdetések
Oldal leírása
augusztus20.wyw.hu: Mit ünneplünk augusztus 20-án? Államalapító Szent István ünnepe, nemzeti ünnep, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe. Nemzeti ünnepünkkel kapcsolatos információk, ünnepi programok és rendezvények.
Gyűjteményünkben 95 válogatott augusztus 20 témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 95 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4618